2024 Global Technology Outlook Report

Ontdek vandaag de technologische beveiligingstrends voor de toekomst

Met trots presenteren we ons 2024 Global Technology Outlook Report, met inzichten, trends en data over verschillende onderwerpen die de toekomst van beveiligingstechnologie beïnvloeden. 

  • Gratis te downloaden en ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende experts op het gebied van beveiligingstechnologie.
  • Evalueert nieuwe technologieën, kansen en uitdagingen in de elektronische beveiligingsmarkt. 
  • Onthult exclusieve onderzoeksgegevens van 900 besluitvormers op het gebied van beveiliging wereldwijd voor een uniek perspectief op kooptrends. 

Lees het rapport

SecTech_2023_TORspread1_BelgiumFlemmish_600x633

Trending Topics

Ons rapport geeft je inzicht in toekomstige trends die de elektronische beveiligingsmarkt beïnvloeden in 2024 en daarna. 

Opkomende technologieën 

Verken het potentieel van opkomende technologieën die innovatie in de industrie stimuleren naarmate beveiligingstoepassingen steeds krachtiger en veelzijdiger worden. 

Ontdek er meer over

AI & data analyses

Begrijp de voordelen en impact van AI en gegevensanalyse, nu bedrijven overstappen op een meer proactieve benadering van hun beveiliging.

Ontdek er meer over

Cybersecurity & Data Privacy

Bekijk hoe beveiligingstechnologie een vitale rol speelt in het helpen van organisaties om waakzaam te blijven in een tijdperk van snel evoluerende cyberbeveiligingsbedreigingen.

Ontdek er meer over

Cloud Migratie 

Ontdek de voordelen en hindernissen van cloudmigratie voor commerciële beveiligingssystemen, nu steeds meer bedrijven de voordelen van cloudcomputing ervaren.

Ontdek er meer over

Marktinzichten

Inzichten op basis van gegevens van beslissingnemers op het gebied van beveiliging

86
86%

van de organisaties gebruikt elektronische beveiligingsdiensten op abonnementsbasis (bijv. servicepakketten, monitoring en onderhoud)

41
41%

van organisaties gebruiken hun elektronische beveiligingssystemen om de operationele efficiëntie te verhogen en kosten te besparen

85
85%

van organisaties gebruikt beveiligingstechnologie voor het voorspellen en voorkomen van bedreigingen

Wil je meer exclusieve onderzoeksgegevens zien?

Lees het rapport

We zijn vastbesloten om uit te groeien tot de belangrijkste betrouwbare partner en adviseur op het gebied van beveiligings-, gezondheids- en veiligheidstechnologie. Onze enthousiasme om de toekomst te onthullen is net zo oprecht als onze niet-aflatende toewijding aan beveiliging, het bevorderen van technologie, het focussen op operationele uitmuntendheid, het koesteren van klantrelaties, het benutten van onze wereldwijde sterke punten en het werkelijk belichamen van de geest van een authentieke beveiligingsorganisatie. 

Over Ons

Securitas Technology. See a different world. 

Securitas Technology is wereldleider en een wereldwijde leverancier van beveiligings-en gezondheidstechnologieën. Door het leveren van elektronische beveiligingsoplossingen op maat en met meer dan 80 jaar ervaring in het beschermen van mensen, locaties en eigendommen, helpen wij klanten en bedrijven in het transformeren naar een veilige omgeving. 

Ontdek vandaag de technologische beveiligingstrends voor de toekomst

Lees ons 2024 Global Technology Outlook Report