Camerabewaking 

Camerabewaking is essentieel in de strijd tegen vandalisme, ongewenste bezoekers en diefstal. Advies nodig voor uw bedrijf? Onze specialisten helpen u graag.

Een passende oplossing voor bedrijven

Camerabewaking voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar camerabewaking voor uw zaak of het bedrijf waar u werkzaam bent? Wenst u buiten een professionele bewakingscamera te plaatsen of verkiest u een volledige oplossing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Securitas Technology biedt namelijk verschillende beveiligingsoplossingen aan. 

Als specialist in elektronische beveiliging helpen wij diverse bedrijven te voorzien van camerabewaking. Heeft u enkele camera’s nodig voor uw eenmanszaak of eerder grotere aantallen voor grote bedrijven? Voor elk type bedrijf en behoefte hebben wij een passende oplossing. Zo kunnen wij  gebruikmaken van innoverende beveiligingsoplossingen.

 

Securitas technician installing security camera

Wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om de juiste beveiligingsoplossing uit te zoeken. Wenst u enkel een camera aan te schaffen of eerder een compleet beveiligingssysteem? Onze experts helpen u graag bij het maken van een passende keuze. Of het nu gaat om traditionele camerabewaking, IP-systemen of cloud oplossingen, wij helpen u met het ontwerp, de installatie en het onderhoud van videobewaking die afgestemd is op uw behoeften.

Ervaar de kracht van camerabewaking

EXTRA TOEZICHT

Het is onmogelijk om altijd alles in de gaten te houden in uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het magazijn, de parking of het steegje achter uw zaak. Kortom, plekken waar u niet altijd zicht over heeft, maar waar u dat wel zou wensen. Dankzij onze camera's heeft u ook die plaatsen scherp in beeld.

Alarmverificatie

In het geval van een ramp, telt elke seconde. Met alarmverificatie is onze meldkamer binnen enkele seconden op de hoogte over het voorval. Is het vals alarm of moeten de hulpdiensten gewaarschuwd worden? Bij poging tot inbraak wordt de kans om de inbreker te arresteren aanzienlijk verhoogd.

Inbrekers afschrikken

Bedrijven zijn vaak een aantrekkelijk doelwit voor dieven. Tijdens de avond en nacht is er vaak niemand aanwezig, waardoor de kans op inbraak een stuk groter is. Dankzij camerabewaking voor uw bedrijf registreert u niet alleen eventuele dieven, maar camera's hebben ook een afschrikkende werking.

Bewijslast

Mocht het de inbrekers toch lukken om in te breken, dan heeft u dankzij onze camerasystemen haarscherpe beelden van wat er precies gebeurd is. Zowel overdag als 's nachts. Deze beelden kan u als bewijslast gebruiken.

SecTech_2022_CameraInstall_Turkey_3

Camerabewaking als diefstalpreventie

Camera’s kunnen criminelen op andere gedachten brengen. Wanneer inbrekers merken dat ze in de gaten worden gehouden, komen ze niet in de verleiding om een diefstal te plegen. Want zoals u uw snelheid mindert bij het naderen van een flitspaal, zo denken dieven ook tweemaal na bij camerabewaking.

Ik wil camerabewaking ter preventie

Camerabeelden als bewijsmateriaal

Wordt u toch het slachtoffer van vandalisme of een poging tot inbraak? Dan heeft u dankzij camerabewaking bewijsmateriaal in handen! Daarnaast zijn camera's ook ideaal als extra controlemiddel bij een alarm. De hulpdiensten komen sneller in actie als ze weten dat een alarm geverifieerd is. Dat is zo gebeurd via camerabewaking!

Ik wil hoge kwaliteit beeldmateriaal

Security camera mounted on wall of tall building
Man uses laptop in darkened room

Bekijk uw camerabeelden waar u ook bent

Een camerasysteem geeft u een extra paar ogen, zodat u op elk moment en vanaf elke locatie het overzicht bewaart. U kunt ook via uw smartphone of laptop zien wat er zich in uw bedrijf afspeelt. Zelfs als u op vakantie bent.

Ik wil een flexibel camerasysteem

Camerabewaking heeft meerdere voordelen

Show More

De voordelen van Securitas Technology's bewakingscamera's

  • Slim opgestelde camera's voor identificatie, herkenning en observatie
  • Uitstekend beeldkwaliteit en hoge resolutiebeelden, dankzij de IP-megapixelcamera's
  • Minder bekabeling dankzij de nieuwste draadloze technieken
  • Herkenbare beelden - zelfs bij veel tegenlicht
  • Digitale opname - tot wel vier weken
  • Snel de juiste beelden via onze intelligente zoekrobot
  • Altijd beelden, dankzij de proactieve beeldgarantie met automatische controle

BESPREEK DE VOORDELEN MET EEN VERTEGENWOORDIGER

SecTech_2022_NL_Tech Installing Cam-220907_5800_jpg
Waarom kiezen voor camerabeveiliging van Securitas Technology?

Specialisten in elektronische beveiliging

tab-icon

Wij komen bij u langs en zoeken altijd naar de beste manier om uw bedrijfsgebouw te beveiligen.

We brengen de kwetsbare punten van uw beveiligingssysteem in kaart en stellen een camerabewakingssysteem voor op maat van uw bedrijf en budget. Dat kan variëren van enkele camera’s op een kleine oppervlakte tot honderden camera’s op een groot bedrijfsterrein.

Onze camera’s werken enkel met high definition beelden, haarscherpe beelden met een hoge precisie.

tab-icon

Bij Stanley Security werken we enkel met eigen techniekers die na de installatie uw team opleiden om het beveiligingssysteem zelfstandig te bedienen.

Kiest u voor een camerabeveiligingssysteem dat op afstand gemonitord wordt? Dan houden onze operatoren 24/7 een oogje in het zeil.

Daarna staat onze dienst na verkoop paraat voor het onderhoud van de installatie en voor de eventuele oplossing van problemen.

tab-icon

Heeft u al een camerasysteem, maar voldoet deze niet meer om uw gebouw te beveiligen?

Dan jagen wij u niet op kosten om het hele camerasysteem aan te passen.

Onze experts integreren de nieuwe systemen perfect in uw huidige cameranetwerk.

Uw bedrijf wordt op een efficiënte manier veiliger, zonder te veel extra kosten.

tab-icon

Wist u dat we bij Securitas Technology IP-camerasystemen verkiezen boven analoge systemen?

Zo kan iedere gebruiker live beelden bekijken via een webbrowser op elke computer ter wereld of via de speciaal ontworpen app. Handig toch?

Dit geeft u een veilig gevoel. U ziet namelijk overal waar u bent wat er in uw bedrijf, winkel of kantoor gebeurt én de beelden staan veilig in de cloud.

Uw bestaand analoog systeem zetten wij met de glimlach over.

Veelgestelde vragen