Toegangscontrole voor bedrijven

Toegangscontrole helpt u om controle te houden over uw bedrijf en om zo een veiligere omgeving te creëren voor uw medewerkers en bezoekers.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op.

Toegangscontrolesysteem voor uw bedrijf

Een toegangscontrolesysteem helpt uw medewerkers en uw bedrijf te beschermen. Heeft uw bedrijf behoefte aan beveiliging? Dankzij toegangscontrole is het mogelijk om controle te houden over uw bedrijf. Situaties die afwijken van het “normaal” worden snel en direct opgemerkt om zo meteen te kunnen reageren. Het toegangscontrolesysteem herkent namelijk wie, waar en op welk moment binnen of buiten is geweest.

Wij hebben verschillende elektronische toegangscontrolesystemen die uw bedrijf helpen om veiliger en flexibeler te worden. Benieuwd naar de mogelijkheden van toegangscontrole voor uw bedrijf? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze experten.

Ervaar de kracht van elektronische toegangssystemen

TOEGANGSBEHEER

Met een sleutel kan iedereen op elk moment naar binnen. Met ons toegangscontrolesysteem houdt u controle over wie, waar en wanneer toegang heeft tot een bepaalde ruimte. Zo behoudt u dus de volledige controle over uw bedrijfspand en beperkt u ongewenste bezoekers. Het is ook mogelijk om tijdslimieten in te stellen en de toegang tot bepaalde ruimtes uit te sluiten voor een groep medewerkers of personen.

TOEGANG VERLENEN OP AFSTAND

Remote toegangscontrole maakt het mogelijk om toegang op afstand te verlenen. Door camerabewaking en intercom te combineren met het elektronische toegangssysteem, kan onze eigen meldkamer zien wie er toegang wil en zo vanop afstand deuren, hekken en slagbomen openen.

INZICHT IN AAN- EN AFWEZIGEN

Toegangscontrole is persoonsgebonden. Dat helpt u dus ook om inzicht te krijgen over wie er aan- en afwezig is. Deze informatie is zeer belangrijk in het geval van een ramp.

MOGELIJKHEID TOT EVALUATIE

Behalve dat een toegangscontrole op het moment zelf handig is, geeft het u ook achteraf handige inzichten over wie er op welk moment binnen was in uw bedrijf.

Met een toegangscontrolesysteem beslist u zelf wie waar en wanneer binnen mag.

Een strikt beheer van de toegang tot uw gebouw(en) is essentieel voor een waterdicht beveiligingsplan:

  • Heeft u er al aan gedacht hoeveel het kost om de hoofdcilinder en honderden sleutels te vervangen, bij het verlies van een sleutel?
  • Wat als een oud-medewerker zijn badge zonder einddatum niet heeft ingeleverd?
  • En hoe vaak komt u een onbekende tegen in ruimtes waar ze niks te zoeken hebben?

Om deze mogelijke problemen te vermijden, kiest u best voor een op maat gemaakte oplossing.

Met toegangscontrole heeft u de touwtjes in handen.

Geef toegang aan de juiste personen, voor de juiste ruimtes, op de juiste tijdstippen. Elke toegangskaart, -tag, of badge representeert een specifieke werknemer in het elektronische toegangssysteem. Zo weet u precies welke werknemer op een bepaald moment een beveiligde ruimte is binnengegaan of wie een elektronisch slot met een druppel heeft geopend.

Contactless entry keycard pad mounted by door
Man uses keycard to open security gate

De succesformule voor toegangscontrole

Toegangscontrole is een complexe materie. Neem daarom een specialist onder de arm: Securitas Technology. Wij installeren een stand-alone toegangscontrolesysteem met de nieuwste technologieën, zoals badge- of pincodesystemen, en vingerprint- en irisscanners. Uiterst betrouwbaar en gebruiksvriendelijk:

  • Alleen wie binnen mag, krijgt toegangsrecht, zonder gedoe met sleutels.
  • Ongewenste sleutelduplicatie is verleden tijd.
  • Bij sleutelverlies hoeft u niet alle sloten te vervangen.
  • U beheert toegangsdeuren vanop afstand, via speciale software.
  • Samen bekijken we hoe uw bedrijf eruit ziet. Zo delen we het gebouw op in verschillende compartimenten en bepalen we wie toegang heeft tot welke ruimtes en op welke tijdsstippen. 

Een ander voordeel van toegangscontrolesystemen is het feit dat de kosten vaak meevallen en dat deze ook nog eens aftrekbaar zijn voor de belastingen.

Achtergrond Securitas Technology

Wist u dat Securitas Technology onderdeel is van Securitas? We zijn al ruim 20 jaar actief in het beveiligen van Belgische bedrijven, van kleinere kmo's tot grote multinationals. Als ervaren beveiligingspartner weten wij dat iedere ondernemer diverse beveiligingsbehoeften heeft. Samen met u stellen we daarom een beveiligingspakket samen dat aansluit op uw behoeften.

Veelgestelde vragen