Winkel beveiliging

Of het nu gaat om een onderdeel van een grote winkelketen of een zelfstandige retailer: winkeliers lopen vaak tegen dezelfde beveiligingsvragen aan.

Beveiliging voor uw winkel

Winkeldiefstal is één van de grootste uitdagingen, maar beveiliging van de winkel na sluitingstijd staat ook hoog op het prioriteitenlijstje. Naast winkeldiefstal tijdens openingstijden en inbraak tijdens sluitingstijd, komen overvallen ook steeds vaker voor. Het creëren van een veilige omgeving is essentieel. Securitas Technology beveiligt al meer dan 20 jaar kleine en grote winkels. Van camerabeveiliging tot toegangscontrole en overvalbeveiliging: met de geïntegreerde beveiligingsoplossingen staat veiligheid altijd op 1.

Ontdek meer over Securitas Technology

Winkelbeveiliging is meer dan preventieve maatregelen

Het treffen van preventieve maatregelen om diefstal en inbraak te voorkomen is een prima aanpak, maar als het gaat om winkelbeveiliging is dit helaas niet voldoende. In het geval van diefstal of inbraak, wat doet u dan? Hoe wordt dit opgevolgd, hoe doet u dat zelf? Denk eens aan een overval. Welke stappen onderneemt u en hoe veilig is de omgeving voor uw werknemers en klanten? Door deze vragen te stellen, merkt u al snel dat er meer komt kijken bij winkelbeveiliging.  

Beveiliging voor retail

Elektronische beveiliging versus preventieve maatregelen

We merken dat de waarde van beveiliging binnen retail nog te vaak wordt onderschat. Veel ondernemers denken dat 2 camera's al voldoende zijn om criminelen en inbrekers buiten de deur te houden. Helaas wordt criminaliteit tegenwoordig steeds beter georganiseerd. Wat ervoor zorgt dat criminelen en inbrekers precies de zwakke plekken van uw bedrijf kennen en weten hoe zij hun slag kunnen slaan. Het hebben van camera's is goed, maar zolang deze niet aangesloten zijn bij een alarmcentrale, zullen criminelen en inbrekers er vooralsnog in slagen. Daarom is snelle én goede opvolging bij een schadegeval altijd van essentieel belang. 

Ontdek de toegevoegde waarde van elektronische beveiliging.

Ontdek nu

Beveiliging die aansluit op de beveiligingsuitdagingen voor retail

Show More

Ontdek meer over winkelbeveiliging in onze brochure

Laat je gegevens achter en ontvang de brochure per e-mail. Inclusief 8 tips die de kans op inbraak bij winkels verkleinen.